Kolmården

Nu har jag satt datumet för min resa söderut för att hälsa på nära och kära, och i samband med det kommer det även att bli ett besök på Kolmårdens djurpark.

På nervägen blir det först ett stopp hos barnens faster och sedan vidare neråt till min syster. Åh! Vad jag längtar efter min kära syster och systerdotter.

Första helgen i maj blir det Kolmårdens djurpark. Tanken var egentligen att min kusin med en dotter som är född 3 dagar före grabbarna skulle möta upp oss där, men det verkar som att hon har svårt att komma ifrån. Jättetrist. Men vi blir absolut inte ensamma… Jag förutsätter ju att syrran och lillfisen följer med 😉 Men inte nog med det… Det blir en tvillingträff utav det också.

Jag nämnde i tvillinggruppen på Facebook att vår semester i år skulle bli Kolmården och det visade sig att det var fler som hade planerat densamma och andra som också ”kom på idén” då. Så jag tyckte det vore roligt att få träffa sin ”tvillingfamilj” och bjöd in hela gruppen till att göra oss sällskap. Då visade det sig att det var ännu fler som ville hänga på. 😀
Ser verkligen fram emot det och hoppas att det är jättemånga som kan komma då. I närmare 8 månader har man ju dagligen ”pratat” med dessa människor och jämfört och diskuterat om barnen, rutiner, perioder, utveckling och gett varandra tips, råd och stöd. Så att få träffa sin ”tvillingfamilj” i verkligheten är otroligt spännande.

Några kommer även att övernatta och göra en weekend av det hela så att vi får ut så mycket som möjligt av både själva resan och att få mer tid att lära känna varandra. Föräldrar som barn 🙂

One thought on “Kolmården

Lämna ett svar