MyBaby

Nä, fy fasan säger jag bara! Varumärket MyBaby hittar man lite varstans och är ju för just bäbisar. Jag själv har köpt några uppsättningar sängkläder av just det märket och är grymt besviken!

Först och främst så är det inte mjukt och gosigt för fem öre. Strävt och ”hårt” oavsett hur mycket man tvättat och hur mycket sköljmedel som använts. Täcket lägger sig som en knöl i änden av påslakanet och man får rätta till det flera gånger på ett dygn.

Värst av allt är ändå…

Jag köpte två uppsättningar av det svarta med vita moln. Köp aldrig det!!!
Jag vet inte huuur många gånger jag tvättat det, ändå färgar det av sig. Och då pratar jag inte i maskinen utan på bäbisar, kläder och snuttefiltar!
Första gången jag upptäckte det så trodde jag att Kevin fått ett stort blåmärke på benet och jag kliade mig tokig i skallen innan jag insåg att blåmärket gick bort med en tvättlapp 😛

Snuttefiltarna, som är Diinglisar, blev jättemissfärgade. Som tur var gick det mesta bort i tvätten, men jag tycker nog att dom är lite grådassiga numer.

Under grabbarnas naglar ska vi inte snacka om! Minsta lilla utväxt så är dom kolsvarta under naglarna. Värst är ju att dom äter på sina små händer och tuggar på snuttefiltarna sina, och det kan ju knappast vara bra att få i sig färgen 🙁

Nä, det här duger inte ens till dammtrasor. Då skulle ju allt i hemmet bli grådassigt till slut 🙁

mybaby_paslakan
(Bilden är ärligt stulen från Tradera)

One thought on “MyBaby

  1. Nä man kan nog räkna med att dessa billighetssängkläder inte är så mycket att hurra för. Jag är glad jag kunde känna på kvaliten redan i butik innan jag bestämde mig för om jag skulle köpa eller ej. Tror dock ett set vi har är av märket men det är i ljusrosa/vit randigt och har ej färgat av sig och var mjukt i kvaliten.

Lämna ett svar