Trött, trött och trött.

Jag säger ofta att jag ibland har god lust att stänga dörren och gå ifrån, när barnen skriker hysteriskt. Häromdagen gjorde jag just det! Efter två timmars konstant skrikande orkade jag inte längre…

De senaste nätterna har dom vaknat varannan timme och velat ha mat. Damien har bara ätit en slurk eller två, sen har det varit bra. Kevin skulle nog ha kunnat ätit fulla portioner varje gång om jag tillåtit. Men huuur mycket som helst kan jag ju inte proppa i honom 😛

Det är ju lite skillnad mot tidigare då dom vaknat 2 gånger på en nattsömn om ca 12 timmar. Nu har dom en rätt trött och seg mamma om dagarna kan jag säga 🙁
Inte kan jag sova på dagarna när dom sover heller. Det är sällan dom sover samtidigt. Mest omlott eller i skift. Och den lilla stunden man har ”barnfri” behöver man tvätta och diska först och främst, sen får man se om man får nån stund över till något annat, som att själv äta!

Sedan dom började vakna titt som tätt på nätterna har dom vaknat 4.30 och varit piggelin. Det har varit omöjligt att få dom att somna om då, så man har morgonmyst lite med lek, gos och joller innan dom fått lite grötfrulle.

Ibland är det syskongos…

Hålla handen
Hålla handen

Ibland inte…

Talk to the hand
Talk to the hand

Dom är ju för underbara!

Men så kommer dom här tillfällena när dom båda tröttskriker samtidigt. När dom är så där övertrötta att inget duger. Och lyckas man få ena att somna tar det inte många minuter innan blivit väckt av brorsans skrikande. Det gör allt 10 gånger värre. Man vet ju själv hur grinig man kan bli när man blir väckt och sovit på tok för lite. Jag kan knappt ha dom i samma rum om dagarna längre för att dom bara stör varandra med gnäll och skrik. Och det blir ju jäkligt svårt för mig att vara på två ställen samtidigt och båda vill vara nära mamma. Så jag har i princip minst en skrikande bäbis hela dagarna.

Så allt detta tröttgrinande i kombination av att jag själv knappt får sova och inte ätit en tugga på hela dan, fick mig att bli så irriterad och frustrerad att jag stängde in en gallskrikande Damien i barnrummet och ”satte lock” för öronen en stund för att samla mig.

Måtte detta gå över snart!!!

Lämna ett svar