God Jul!

Gårdagen blev lite av deja vu. Inte själva känslan av deja vu som man kan få, utan mer att historien upprepar sig.

I går fick jag mens. Det är ju inte första gången efter förlossningen, så det är väl inget att höja på ögonbrynen för egentligen. Men det skumma är… jag skulle fått mensen dagen före julafton i fjol också! Men den kom inte. Det var ju inte så konstigt, jag hade ju två små troll som grodde i magen då. Fast det hade jag ju inte en aning om.

Jag har alltid kunnat ställa klockan efter mensen så visst blev jag lite orolig att den inte kom. Men eftersom jag haft lite besvär med dom nedre regionerna ett par år, och det bara blivit värre, så trodde jag att det berodde på någon hormonrubbning eller stress och oro över vad som kunde vara fel. Jag hade ju inte en tanke på att jag kunde vara gravid. Och mensen kom ju de första dagarna i januari. Visserligen varade det kortare än normalt och jag upplevde blödningen som lite annorlunda än vanligt, men som sagt… jag trodde ju att det berodde på besvären. Och eftersom att ”mensen” kom så fanns det ju definitivt ingen anledning att börja fundera på om jag kunde vara gravid.

Jag skulle ju ha mensen dagen före julafton och det var veckan före julafton som samlaget ägde rum. Alla som kan ”mensmatte” inser ju själv hur otroligt långsökt det var att jag skulle vara gravid, så det var ju inte så konstigt att graviditetstankar inte ens existerade.

Så tekniskt sett så är ju det här egentligen inte pojkarnas första jul. 😉

God Jul & ett riktigt gott nytt år önskar Kevin & Damien 🙂

jul_2013

Lämna ett svar