Låt det bli en trend!

Idag är ännu en dag för tvillingarnas historieböcker… Damien sov hela natten, mellan ungefär 19-05.30!! Woho. Och Kevin vaknade bara en gång runt 01.Så jäkla skönt!!

Igår var jag till BVC med pojkarna. Det var lite ditt och datt som kollades upp.
Damien har torrfläckar på hela kroppen och jag undrade vad jag skulle smörja med. Fick rekommenderat MiniDerm för hela kroppen, Locobase för torrfläckarna och Mandelolja för massage i badet.
Kevin har små röda prickar på hakan som jag undrade om det skulle smörjas eller behandlas. Tydligen var det något som kallades för virusprickar som var helt ofarligt och vanligt förekommande. Och så har Kevin börjat gnugga handen mot vänster öra den senaste tiden. Jag trodde inte det handlade om någon inflammation då han inte alls verkar ha ont eller har någon feber. Men jag tänkte att det kanske var vätska eller något mer hörseln så att det låter obehagligt. Det var en väldigt fin trumhinna som Kevin visade upp för BVC sköterskan som trodde det handlade om en grej han fått för sig bara. Ungefär som att barn gnuggar ögonen när dom är trött, eller snuttar på en snuttefilt.
Det jag var mer orolig över var att jag tycker mig se Kevin skela med vänsterögat till och från. Sköterskan såg en glimt av detta när vi satt och pratade, men vid undersökningen så visade han inte tecken på det. Det var ju tur att hon sett det tidigare så att det inte avfärdades helt. Nu ska det hållas koll på Kevins ögon framöver och det blir ett läkarbesök innan 8 månaders kontrollen för att göra en grundligare ögonundersökning.

Något annat jag också frågade när jag ändå var där, var att pojkarna har en varsin knöl på ena benet efter vaccinationen, som var för typ 2 veckor sedan. Det var en vanlig reaktion av just det vaccinet dom fått då, så inte heller det var något att fundera nåt mer på.

När vi kom ut ur rummet så stod där barnens farmor. Vilket glad överraskning 😀

Jag hade frågat tidigare om hon skulle komma förbi något under dagen så att jag kunde smita iväg på affären en stund utan att behöva släpa med mig pojkarna.
Farmorn kände sig lite trött och hängig och behövde vila, och eftersom att jag nu ändå fick tid på BVC så var jag ändå tvungen att ta med mig pojkarna, så då kunde jag ju lika gärna ta svängen förbi ICA också.

Men där stod hon då alltså. Underbara kvinna!! 😀

Vi åkte iväg alla fyra till affären och vilken enorm skillnad det är att vara en till vuxen! Man slipper dra omkring på storvagnen och har nån som hjälper till med pojkarna i och ur bilen och till och från hemmet.

Farmorn följde så klart med oss hem sen och hjälpte till att natta pojkarna vars sovtid passerat för länge sen. Sen hade vi lite vuxentid och åt middag och pratade och som vanligt så sprang klockan iväg och hon blev runt 22 innan vi skiljdes åt för denna gång.

Så det blev ju inte det där inlägget jag tänkt att sätta mig ner och skriva igår, men det kommer ju fler dagar 😀

3 thoughts on “Låt det bli en trend!

  1. Är så glad att kunna finnas lite för er.
    Pojkarna är en bit av mitt guld i livet.
    Och du är helt fantastisk.

  2. Vi fick också rekommendationen att använda Miniderm till sonens torra hud. Han skrek dock som en stucken gris eftersom han tyckte att det sved (han var stor nog att kunna säga vad som var fel). Googlade då fram att flera andra bytt från Miniderm till Decubal, den svider inte alls och finns nu dessutom i Ekologisk version. Så, OM Miniderm svider (inte alla som tycker det förstås) så kan du testa Decubal:)

Lämna ett svar