55 öres fynd!

Häromdagen gjorde jag en jämförelse mellan Pampers & Libero blöjor. Efter att jag postat inlägget kollade jag igenom dagens post och hittade just en blöjkampanj. Willys hade 108 kr rabatt vid köp av 3 paket Pampers blöjor om man handlade andra varor för 300 kr.

Jag är ju egentligen en ICA Maxi människa, men ett sånt erbjudande kan man ju inte motstå 😛

Väl i butik hade dom även annan blöjkampanj; ett paket för 98 kr där ordinarie pris var 108 kr. Inte så stor skillnad, men det var ju en rabatt i alla fall och det är ju alltid välkommet. Men min rabattkupong gav ju mycket mer, så självklart använde jag den. Willys ordinarie pris på Pampers 58 pack storlek 2 är 67,90. 3 Paket blir således 203,70 kr, men jag betalade då bara 95,70 kr, alltså 55 öre per blöja!! Skulle gärna velat bunkra på med ännu mer än de tre paketen jag köpte, men det är ju ett helt företag att ta sig till affären så inget man orkar varje dag direkt och det gäller ju bara till på söndag!

Dessutom har jag börjat bli dålig 🙁
Började redan igår natt känna mig lite torr och hostig i halsen, och när jag kommit hem från Willys igår hade jag ont i huvudet, frös och kände mig hängig och tung i huvudet. Suck! Hade det bara varit jag, så hade jag inte brytt mig så mycket om att vara krasslig, men med två små…

Jag vill ju absolut inte att dom ska bli dåliga, men är det nåt på gång i min kropp så lär dom redan blivit smittade så då är det bara en tidsfråga innan man har två sjuka små bäbisar också.
Och så blir man ju så orkeslös när man är dålig. Som om man inte redan var det!!

Håll alla era tummar och tår för att det passerar utan att någon av oss blir sjuka, för det vore ju verkligen som grädde på moset!

Avslutningsvis bjussar jag på en helt orelaterad bild på Damien bara för att jag tyckte den var så rolig, och ett litet leende behövs verkligen nu 🙂

Motivational_poster_Busted

One thought on “55 öres fynd!

  1. Både jag och min mam vart rejält magsjuka när sonen var ca sex månader. Tror vi lyckades smitta 13 st av bekanta/familj, men sonen som jag fortfarande ammade han höll sig frisk ^^ Dock så har han blivit snuvig när han var yngre och det är verkligen jobbigt med en bäbis som inte kan sova pga nästäppa. Hoppas du slipper det!

Lämna ett svar