För första gången

Om en vecka får jag fira mors dag för första gången i mitt liv. Jag undrar vad pojkarna har hittat på för överraskning åt mig? 😛

Inför denna högtidliga dag passade jag på att uppdatera tvillingshopen med lite nyheter. Det här är några av dom;

morsdag

Jag har även uppdaterat med lite sommarprodukter och lite inför dagis/skolstart. Den här ryggsäcken ska jag själv införskaffa åt mina troll;

tvilling_ryggsack

Och jag själv tänkte bjussa mig på en huvjacka med reflextryck på ryggen. Det kan ju vara bra när man är ute i höstmörkret.

tvilling_huvjackaÄr det något du saknar i Tvillingshopen så är det bara att du hojtar till så ska jag se vad jag kan göra. Vanligt är exempelvis att det efterfrågas andra färger på trycket. Om trycket exempelvis är svart och man vill ha ett mörkt plagg, så kan jag fixa så att trycket blir vitt istället. Eller kanske glitter, självlysande eller reflex…

Lämna ett svar