Nya symptom?

Så vitt jag kan minnas så har jag aldrig haft näsblod i hela mitt liv. Inte ens efter ett slag på näsan har det börjat blöda. Men nu minsann, så blöder det så fort jag snyter mig.

Är det normalt? Beror det på den ökade mängden blod i kroppen? För jag tvivlar inte på att jag har ett överskott av blod i omlopp. Mina vener ser ut som på Madonnas armar.

vener

Och så har jag fått några konstiga utslag på armarna. Jag misstänker att det är värmeutslag av någon typ, då dom enbart kommer efter att jag badat eller duschat och försvinner inom en halvtimme eller så. Är det också graviditetsrelaterat?

utslagTyvärr verkar det vara som att prata med en vägg när man frågar MVC… ja SMVC är inte bättre på att svara dom 🙁 Man tycker ju att dom borde svara på mail, men MVC har fortfarande inte svarat på mailet jag skickade för en månad sedan om det var okej att ta den antibiotika jag fått utskriven och kontakten i fredags ledde ju ingen vart 🙁 Det är ju skandal, tycker jag. Första graviditeten, tvillingar och verkligen noll koll… dom borde ju ta sig tiden att besvara på de ytterst få frågor som jag faktiskt ställt.

Lämna ett svar