Prosit!

Jaha… då kom skiten till mig också 🙁

Natten gick hyffsad. För Kevin i alla fall. Han vaknade bara en gång vid 01 och ville ha mat. Damien gnällde dock en gång i timmen typ så honom fick jag ha bredvid mig hela natten.
Tror nog pojkarna mår rätt kass även om dom är på relativt bra humör, för dom sov ända till kl 7! Det har dom inte på gjort på…. never, typ.

Idag hade vi tid för fotografering kl 13 men det gick inte direkt som planerat. Först och främst vägrade pojkarna sova nåt efter frukost och tuppade bara till en halvtimme före lunch. Så dom var rejält trötta och griniga när det var dags för fotograferingen. Vi fick helt enkelt avbryta. Inte så stor mening att fortsätta när man bara får grinbilder. Men några av dom första bilderna blev det glada miner på, så det ska bli jättespännande att se resultatet sen.

Hade tänkt att ta mig en shoppingtur efter fotograferingen, men dels var pojkarna supergriniga och jag själv började känna mig mer och mer hängig och en timme senare när jag var tillbaka på parkeringen var jag så slut att jag knappt orkade dra vagnen upp till lägenheten.

Måtte pojkarna somna tidigt och sova bra i natt. Nu om nån gång behöver jag verkligen sova!

One thought on “Prosit!

Lämna ett svar