Vilken orm!

För ett tag sedan så skrev jag om att pojkarna är födda i stjärntecknet Kräftan. Det kinesiska zodiaken har ju också sina tecken och både jag och pojkarna är båda födda i ormens tecken…

Ormen är kunskapsrik och karismatisk, en tänkare men inte en krigare. Enlighet med det kinesiska horoskopet tycker ormen om stillhet och reflektion. Du tycker om att lära och har på det sättet skaffat mycket kunskap. Visdom är det som i första hand kännetecknar det här kinesiska tecknet. Du är intelligent och driven, men du kan verka något självgod.

Ormen är en komplex person med många intressen. Du värnar om ditt personliga liv och är försiktig med vem du är förtrolig med. Du har sällan problem med kärleken, och du är alltid i fokus när det gäller det motsatta könet. Oavsett så föredrar en del ormar sitt eget sällskap, och trivs med det. Du ska inte bortse ifrån det faktum att det är en överväldigande andel ormar bland singel människor.

Du jobbar bäst på ditt eget sätt, och du är bra med pengar. Enligt kineserna blir ormen ofta förmögna människor i högre ålder.

Källa: mammasidan.se

Är du född i ormens tecken gillar du förmodligen konst och kultur och det fina och eftertänksamma i livet såsom musik, böcker, kokkonst eller film. Ormar är också ofta vackra människor och har färgstarka personligheter.

Även om ormen har ett rikt inre känsloliv så delar den sällan med sig av detta utåt. Den håller känslor och åsikter för sig själv och är ofta tystlåtna. Det är därför ormar av många anses väldigt hemlighetsfulla. De är inte främmande för att intrigera och vara beräknande för att nå dit de vill.

Människor födda i ormens tecken behöver lugn och ro eftersom de lätt blir stressade. Ett hektiskt liv är ingenting för dem. Däremot gillar de det lite pråliga och är inga stora fans av uttrycket ”less is more”.

Ormar är i ständig förändring. De hoppar från ett intresse till nästa och måste ha mycket omväxling i livet för att inte bli uttråkade. I karriären är de målinriktade och ambitiösa, men inte heller här gillar de att berätta för andra om sina syften. Det kan nästan verka som om de undanhåller viktiga saker.

Är man född i ormens år kan man verka lätt paranoid ibland. Man är misstänksam och lite ironiskt lagd. Ormar är varken lättlurade eller godtrogna och om de någon gång verkar vara det så är det för att de är utmärkta skådespelare. Med denna inställning kommer också långsinthet – en orm glömmer aldrig. På grund av sin oförmåga att kommunicera väl, blir det också svårt för dem att lösa konflikter. En annan besvärlig sak med ormen är att det han säger inte alltid stämmer överens med vad han tänker.

När en person född i ormens tecken hittat sin kärlek kommer denne att göra allt för att få honom eller henne. Och när han väl har vunnit sin älskades kärlek släpper han den inte i första taget.

Källa: kinesiskthoroskop.theinformationguru.com/

Det stämmer rätt bra in på mig i alla fall. Spännande att se om det även kommer att göra det på pojkarna…

Lämna ett svar