En vit jul

För en vecka sedan var det inte en gnutta snö ute, men nu faller det stora flingor utanför fönstret och det ligger ett vitt täcke över hela landskapet. Vi fick en vit jul till slut ändå 🙂

Förra julafton kom farmor på besök en stund och avlöstes av min pappa och hans fru. Detta år ser det ut som att farmorn får tillbringa julafton på sjukhuset, där hon legat i flera dagar. Min pappa hoppas jag dock ska komma förbi en stund. Pojkarnas julklappar ligger ju hemma hos honom, så dom vill jag ju åtminstone ha hit 😛

Även denna jul skulle då bli en liten jul med mig och pojkarna, men så kom det ett sms i söndags kväll… Mina bröder åker förmodligen 60 mil på annandagen för att hälsa på sin syster och syskonbarn 🙂 Åh, vilken underbar julklapp det skulle vara. Min yngsta bror har jag inte träffat sedan pojkarnas födelsedag i juli, och min äldsta bror så länge sen som på pojkarnas namngivning i oktober i fjol. Eller jo… Jag träffade den äldste en stund i våras på Kolmårdens djurpark, men umgåstid liksom…

Igår kom ytterligare ett sms… Barnens faster och sambo gör en fyrtiomilaresa idag och stannar till på söndag. Eftersom dom reser till Indien i mellandagarna och har fullt upp med att starta upp en egen salong, så fanns inte tid för något besök på väldigt länge.

Julmirakel existerar 😀

Lämna ett svar