Tycker inte mitt barn om mig?

Först vill jag bara säga… snacka om att ha synkade barn! Dom till och med skiter samtidigt 😛 Eftersom att Damien äter så dåligt nu, så bajsar han inte längre flera gånger per dag. Senast båda gjorde nummer 2 var i måndags, i går vid frukostmatningen blev båda knallröda i ansiktet samtidigt och så hörde man ett stereobrak 🙂

Nu till rubriken…

Jag börjar fundera på om Damien inte tycker om mig längre. Han började vägra bröstet för flera veckor sedan, och det är väldigt unikt att han tar det numer. Ibland när han är supertrött och ”glömmer bort sig”, så kan han ta det. En kort stund… sedan har han antingen somnat eller kommit på sig själv och skriker efter flaskan istället och gör allt för att ”komma loss” från kroppskontakten med mig.
Att ligga i min famn är tydligen väldigt otäckt då han skriker iskallt mord om jag så bara håller honom liggandes i famnen en kort stund, som om jag bär omkring på honom och behöver göra något med andra handen så vill jag ha stöd för hans nacke först och lägger då honom ner lite på ena armen. Att sitta i sängen och mysa i mammas famn vill han inte heller. Sitta med ryggen mot min mage eller arm går jättebra. Det går också jättebra att bära omkring honom på axeln. Men inte ligga och mysa i famnen, och knappt ens kropp mot kropp bredvid mig. Brorsan går bra att mysa bredvid, men sällan mig.

Han har också slutat kommunicera med mig. Förut så låg han gärna och tittade på mitt ansikte, log och lekte med. Men nu ska det mycket till för att han vill titta på mig. Allt annat är mer intressant än mig och han vänder bort huvudet från mig så fort han får chansen.

Det är ju klart man tar åt sig! Tycker han inte om mig mer? Jag vill ju vara den viktigaste och tryggaste personen i hans liv. Inte hemlige Molgan som tydligen bor här och leker med barnen emellanåt. 🙁

Eller så kanske han inte bara är fruktansvärt lik mamma till utseendet utan även till sättet… viljestark, envis och självständig. 🙂

One thought on “Tycker inte mitt barn om mig?

  1. Jag börjar nästan tro att bebis som vill mysa är en myt. Mina kämpar emot, knorrars och vrids och vänds, typ allt för att slippa undan. De är aldrig still i famnen. Hoppas verkligen att det vänder när de blir äldre…

Lämna ett svar