Vårväder

Nu är det inte många fläckar snö kvar ute, och jisses så skönt! Dom långa, mörka, kalla dagarna är över och man ser fler och fler komma ur sitt vinteridé och vara utomhus mer.

Likaså vi….

Helgerna är det perfekt att kunna nyttja dagisgårdarna i området. Som vuxen kan man slappna av och låta barnen springa fritt, då hela området är inhägnat, och barnen tycker det är jätteskoj att få besöka andra lekparker som har nya utmaningar och aktiviteter.

Vi har ungefär 2 km gångväg till ICA, så det är ett lagom bra promenadavstånd med barnen. Jag har fortfarande kvar deras barnvagn sedan födsel och även om dom är lite stora för den, så fungerar den kanon när benen börjar bli lite trötta på de små. Mitt emellan ICA och hemmet så ligger det dagis som jag först sökte till när det var dags för trollen att börja så det brukar vi besöka ibland och ta med, eller köpa med, lite fika. Tunnbröd med smörgåsröra, festis och några revbensspjäll eller grillad kyckling, är perfekt lunch när vill ha något mera matigt men inte har tillgång till uppvärmning. Och fika med kakor går ju alltid hem också 🙂

Lämna ett svar