2 år

I tisdags fyllde pojkarna 2 år. Mina lillgamla, roliga, knasiga, busiga, utmattande, jobbiga och helt fantastiska små troll!
Pojkarna hade varit sjuka i feber, hosta och förkylning i en veckas tid, så vi var hemma och vabbade. Efter frukost blev det paketöppning. Tänk att så små barn vet vad ett paket är!

– Paket! Sa dom båda i kör och sprack upp i världens leende. Sen rev dom upp pappret och berättade lyriska vad som fanns bakom.

image

– B’lar, sa Damien och var sen snabb att peka åt Kevin att det var samma i hans paket.

Dom fick en varsin servis med motiv på Disneys bilar, en varsin hoppboll med samma motiv och så en varsin jumbostor racingbil. Stor nog att sitta och åka på, även om det nu inte är tänkt att man ska göra det. Men det brydde sig pojkarna knappast om.

Efter middagsluren kom barnens farmor med mer paket.

– B’lar, sa Damien lika lyriskt som tidigare, när han öppnade farmors paket med handduk och sängkläder med Disneys bilar motiv.

Och så fick dom en lastbil med handtag som på en väska. Sidorna på lastbilen går att öppna och där får mindre bilar plats. Det här blev favoritpresenten. Den har dom lekt med nästan från morgon till kväll sedan dess.

På eftermiddagen åkte vi till ett lekpalats där dom fick härja loss bland bollhav, hoppborgar och rutschkanor. Och så åt vi middag där också, men det var inte lika intressant 😛

image

Pojkarna somnade gott och snabbt och hade nog haft en riktigt bra födelsedag. Men kalaset återstår… Det hålls imorgon.

Lämna ett svar