60 års kalas

Nu, 19.33, ligger jag i sängen, helt färdig efter dagen å det varma vädret. Men, nej… Jag har inte gått och lagt mig för natten redan (även om jag förmodligen skulle behöva ta igen lite sömn 😛 ) utan samlar lite krafter för att måla färdigt ett bord och sen göra kvällsmat åt mig själv.

Idag har vi varit och ätit födelsedagsmiddag på restaurang med tjocka släkten då en av mina fastrar fyller 60. Pojkarnas två tremänningar och styvkusin var också där så det var mycket småfolk att leka med på gräsmattan utanför restaurangen. Ena tremänningen är några månader yngre än grabbarna, och dom andra barnen är runt 4. En lagom åldersblandning så jag hoppas att dom alla kommer att bli lekkamrater med åren. För det är ju inte sagt att man kommer överens och har samma lekintressen bara för att man är släkt eller är lika gammal. 🙂

Nog vet man om att tiden går snabbt, men jisses vad påtagligt det blir när man ser andras barn som man inte sett på ett tag!  Det är lite ledsamt att tänka på det… Det kommer bara swischa till så har dom börjat skolan och tycker att kompisar är mycket roligare än att sitta och mysa med mamma i soffan. Och innan man vet ordet av så har dom blivit tonåringar och är inte ett dugg sugna på att ha familjekvällar eller åka på semester med mamma. Efter det tar det inte länge innan dom är utflugna och då sitter man här hemma ensam och längtar tills att dom har tid och lust att hälsa på sin gamla mamma.

Lämna ett svar