Badbäbisar

Det finns redan något jag märkt att bäbisarna tagit efter från mamman…

Mamman badar nämligen badkar som en tok, mer eller mindre varje kväll blir det ett dopp, och det verkar vara tvillingarnas favoritstund på dygnet. Eller om det är en protest?! Hahahaha.

Nu kommer jag att framstå som en komplett jubelidiot… men det gör mig inget. Jag är nog lite knäpp 🙂

Kvällarnas badrutin börjar med att jag vrider på kranarna för att fylla badkaret. Under den stunden det tar att fylla upp badkaret så tar jag av mig kläderna. Men inte bara det… jag har även nån sambaliknande dans & ramsarutin medan jag går omkring här i hemmet och ömsom kollar badvattnet och ömsom tar av mig ett plagg.

”Bada, bada, bada…… Nu så ska vi bada…. Bada, bada, bada……”, ja så går jag omkring och halvsjunger eller rabblar upp lite rytmiskt. För sjunga ska jag nog inte påstå att jag gör. Och gången kan väl knappast kallas för att gå det heller. Det är några halvtaskiga sambasteg där jag vickar på bäckenet i takt med min lilla ramsa, så att magen och rumpan skumpar omkring.

Jag vet inte om du fått någon inre syn just nu, men är du något så när i närheten av verkligheten så lär du ligga dubbelvikt av skratt vid det här laget. Jag får ju till och med mig själv att skratta åt mig själv varje gång jag passerar hallspegeln på väg in i badrummet och ser hur jäkla fånig jag ser ut.

Efter min lilla dans kliver jag sen då ner i badet med en serie – eller skvallertidning och då börjar det röra på sig inne i magen till både höger och vänster. Vad det beror på har jag ingen aning om. Kanske är det värmen eller skvalpandet av badvattnet som bäbisarna gillar… eller inte gillar. Men mysigt är det i alla fall att få dela sin badstund med dom livliga krabaterna där inne. 😀

TILLÄGG: Detta inlägg skrevs innan tvillingarnas födsel och tidsinställdes. Därför är det skrivit som att förlossningen ännu inte ägt rum. Har inte riktigt ork för tillfället att uppdatera med aktuell status… men det kommer förr eller senare, det lovar jag 🙂

Lämna ett svar