Bra period

Pojkarna blev 16 månader för 8 dagar sen och nu är det en väldigt bra period.

Dom är glada (oftast), snälla (oftast), sover hela nätter (oftast), äter bra (oftast) och hittar inte på så mycket hyss. Jag har till och med kunnat ställa fram lite blommor igen utan några större missöden. Pojkarna gick omkring i rummet och pekade och inspekterade den nya omgivningen, men dom lät bli att röra. En kruka som for i backen efter några dagar och lite jord på golvet från en annan efter att dom stoppat ner och tagit upp leksaker ur krukan.

image

Pojkarna leker mycket för sig själva och snällt dessutom, så att jag kan passa på att diska, fixa mat, tvätta och lite såna mer akuta måsten.

Men det är klart att det inte är rosa fluffiga moln här hemma hela tiden… Detta är i jämförelse mot hur det varit i 3 månader då det varit dålig sömn, tusen hyss, gnäll och skrik.

Nu sitter jag på köksgolvet med min kaffekopp och hör dom leka med lego på andra sidan väggen. Så länge dom är nöjda och snälla är det bara att tacka och ta emot och hålla sig ur barnens syn ett tag, för om jag visar mig kommer dom genast att börja gnälla efter att mamma ska vara med och leka och dom små stunderna av lugn å ro vill man behålla så länge man kan 😛

image

Lämna ett svar