Egentid

I tisdags fick jag egentid för första gången sedan pojkarna föddes för 16 månader sedan. Och nu pratar jag inte egentid för att handla eller städa, utan för att göra något för mig själv.

Jag var nämligen bjuden på julmiddag med jobbet av en leverantör.

Det var ju inte bara jag som fick tid ifrån barnen, utan även barnen som fick tid ifrån mig. Deras älskade farmor ställde upp och var barnvakt. Eftersom att middagen började 18.00 så innebar det att farmor fick natta dom små. Det var jag lite orolig över.

Vissa kvällar går nattningen jättebra och dom somnar inom 20 minuter utan något gnäll och gnöl. Men det finns även kvällar då det är ett jumbokaos här hemma och nattningen kan ta 1-2 timmar i värsta fall.

Jag lämnade barnen lekandes med sin farmor och kom tillbaka tre timmar senare. Det hade gått jättebra med nattningen så det var ju skönt! Hade det varit någon av mardrömskvällarna kanske det blir problem att få barnvakt igen 😛

Även om klockan bara var 20.30 så var jag helt slut. Men det var skönt att få några timmar för sig själv och veta att barnen var hemma i goda händer 🙂

Lämna ett svar