Braiga köp!

Mitt på dagen idag så var vi till barnens morfar och hälsade på och där fick vi inviga dom nya resestolarna. Jag är verkligen supernöjd med inköpet. Dom är väldigt lätta i vikt och bra storlek att bära, vilket görs i dom små väskorna som medföljde. Dom är även snygga och väldigt lätta att montera. Jag hade tyvärr inte kameran med, så det får bli en ärligt stulen bild på Phil & Teds stol på bord, inhandlad på Jollyroom för 549 kr stycket.

philochtedstolpabordDenna vecka har Damien blivit jätteduktig på att ta sig fram. Han kryper inte än, men ålar sig. Från att bara ha kunnat backa, så vänder han sig nu och förflyttar sig dit han vill. Mammas duktiga pojke 😀
Lite mer besvärligt blir det ju för honom då han sitter i gåstolen eller hoppgungan och vill ta sig någonstans, då är det höga toner han använder sig av istället för att förflytta sig. Fast då med min hjälp så klart 😛

I dag satt Damien i hoppgungan och Kevin hade ålat sig fram till honom och låg på golvet precis bredvid. Jag stod bakom en dörrpost och bara tittade förundransvärt på de små där dom ”pratade” med varandra. Så underbar syn!!!

smasnack

Jag tyckte lite synd om Kevin som också ville leka. Ja, med något annat än dom gamla tråkiga leksakerna som låg på golvet bredvid. Jag tog fram en av deras julklappar som ännu inte blivit använd; en gåvagn. Inte för att Kevin skulle klara av och gå omkring med den, eller ens stå och hålla i den, men den har ju en rolig lekpanel som jag tänkte han kanske skulle tycka om. Oj! Vad den blev populär!! Den var så rolig att Damien inte alls ville hoppa mer, han som älskar det! Han stånkade, stönade och försökte komma loss från hoppgungan och ner till Kevin på golvet. Efter några högljudda skrik så lyfte jag ner Damien och la honom bredvid Kevin och gåvagnen.

Jag vet inte om det är pilates eller yoga eller vad det är som har den där posen där man ligger på mage och skjuter upp överkroppen med händer och armar, men jag har aldrig sett pojkarna skjuta rygg så högt förut. Kevin var till och med på väg att krypa där ett tag för att han blev så till sig av allt plingplongande och blinkande lampor.

superlycklig_kevin

Även denna, Happy Baby Musikalisk Aktivitetsvagn, är inhandlad på Jollyroom. 439 kr gav jag för den straxt före jul.

Happy_Baby_Musikalisk_Aktivitetsvagn

Lämna ett svar