En vecka gamla!

Kevin. 1.930 gram, 46 cm
Kevin. 1.930 gram, 46 cm
Damien. 1.770 gram, 40 cm
Damien. 1.770 gram, 40 cm

Mina små trollungar har redan blivit en hel vecka gammal. Jag har fortfarande lite svårt att greppa om allt. Jag förstår ju att jag blivit blivit mamma och att det är mina små älsklingar som ligger här bredvid mig. Men hjärnan kopplar inte riktigt verkligheten och det är nästan som att jag förväntar mig att vakna upp från en dröm eller nåt. Jag får nog erkänna att jag till och med har nypt mig själv i armen och spärrat upp ögonen för att ”vakna” en gång eller sju 😛

Pojkarna har gått ner i vikt sedan födseln och båda vägde i morse 1.690 gram. Men annars verkar det vara starka och friska små trollungar. Mamman har inga problem att se skillnad på dom och är rätt övertygad om att det är tvåäggstvillingar.

tvillingarna_1_vecka

Och du… Missa inte de helsköna 6 dagars bilderna i fotoalbumet… 😀

4 thoughts on “En vecka gamla!

  1. Men jisses vad fina de är! (Det är ju i ärlighetens namn inte alla bebisar som är så söta som nyfödda …)

Lämna ett svar