Fingervalsen

Att inte Damiens tänder vill spricka igenom nån gång! Det kliar ju tok på stackarn!
Från att han vaknar, tills att han somnar så gnager han på allt han kommer åt. Och kommer han inte åt något så är det två fingrar han stoppar in. Konstigt nog är det alltid högerhanden han vill trycka in i truten. Men ibland duger brorsans hand eller arm också. Rätt vad det är så börjar en sovande Kevin gallskrika. Då har Damien vaknat och börjat gnaga på honom. Hahaha.

Idag började Damien göra ett nytt ljud å jag fattade direkt vad han menar. Han typ smaskar och grymtar luft eller vad jag ska säga. Han liksom trycker luft upp i bakre gommen. Behöver jag säga att det betyder ’Mat, mamma!’ 🙂

Idag kom en kompis förbi efter jobbet och hämtade upp lite brev som jag skulle skicka. Det är guld värt att ha såna som ställer upp så man slipper dra ut med vagnen på taskigt plogade vägar för minsta lilla! En stjärna på himlen åt dig!!

Det blev ett lite ditt och datt inlägg idag. Men klockan är mycket (19:30! 😛 ) och jag somnar snart där jag sitter. Så gonatt kära läsare. Nu ska jag ta min daggmask till son som sitter i mitt knä medan jag skriver, och gå och göra Kevin sällskap i sängen.

Lämna ett svar