Gästbloggare sökes!

Jag tänkte att jag skulle bjuda in några Tvillingföräldrar till att dela med sig av sitt tvillingliv. Alla har ju långt ifrån samma utgångspunkt, erfarenheter och upplevelser som mig så jag tänkte det kunde vara intressant för er läsare att ta del av andras tvillinghistorier.

Är Du tvillingförälder – ensamstående, gift eller sambo – och vill dela med dig av ditt liv i ett gästinlägg? Det kan handla om precis vad som helst, bara det handlar om tvillinglivet. Graviditeten, vardagen, en specifik händelse, omgivningens reaktioner, förväntningar, förlossningen… ja, du skriver precis vad du vill. Vill du inte att ditt namn publiceras, så kan inlägget skrivas med pseudonymer. Vill du dela med dig av bilder i ditt inlägg så går även det bra.

Sidan har cirka 800 unika besökare per månad som tillsammans besöker sidan ca 2.000 gånger i månaden. Av dessa är ca 75% återkommande besökare.

Kontakta mig via formuläret nedan om du är intresserad av att skriva ett gästinlägg och vill ha mer info. Berätta lite kort om dig och din familj.

  Ditt namn

  Din e-postadress

  Ditt meddelande

  captcha

  =

  Lämna ett svar