Scratch, scratch

Nu saknar jag sambo! Fast helt av egoistiska skäl. Jag håller på att bli tokig på min hud som stramar och kliar. Men inte är det framtill som man borde tycka var logiskt att det skulle strama i och med att magen växer. Nä, det är mest rygg och rumpa. Okej att jag är tillräckligt vig så att jag faktiskt når hela min rygg, men det är inte det enklaste att smörja in och klia sig själv på ryggen. 🙁

Är det en slump eller beror det på graviditeten?

Idag är det påskafton och jag spenderar hela helgen helt för mig själv. Det är inte första storhelgen jag ”firat” ensam, vilket visserligen mest varit av egen vilja. Men om allt går som det ska… jag kommer aldrig att spendera en födelsedag, jul, påsk, midsommar… you name it, ensam längre. Jag kommer att ha två små barn vid min sida.

Det är lite skrämmande att aldrig mer få vara ensam. Bara kunna ta en break från världen, stänga in sig och göra precis vad man behagar. Och det är ju rätt ofta att jag gör så… Jag tycker om att vara själv. Och nu kommer jag att få bo tillsammans med, och spendera dygnet runt, med två individer. Jag som knappt ens haft några förhållanden under mitt 35 plussiga liv. Dom få jag haft är lätträknade och kortvariga och det var 13 år sedan jag ens bodde tillsammans med nån.

Ja, det är en stor omställning jag har framför mig. 🙂

Lämna ett svar