Smart, tänkte jag

Man får ju typ aldrig nåt gjort här hemma. Pojkarna avskyr dammsugaren, det är skrik och gap när pojkarna springer runt benen på mig hela tiden och plockar jag bort en sak så har dom dragit fram två – minst!

Efter frukostgröten så tog jag fram papper och pennor och tänkte att det var en smart ide. Nu kunde ju pojkarna sysselsätta sig med att rita medan jag diskade.

image

Eller hur!

Tuschpennorna, vilket är för små barn, var mer i munnen än på pappret.

– Ajaj, inte i munnen!

Jag fick stå mer vid köksbordet för att förhindra att dom stoppade pennorna i munnen än att stå och diska. Till slut skruvade jag på locken på pennorna och grabbarna var lika lyckliga ändå av att sitta och ”rita”. Perfekt!

image

Eller hur!

Nu kastade dom istället ner både papper och pennor på golvet och skrek som små griskultingarna så att jag skulle plocka upp det igen.  Ner och upp, ner och upp igen. Återigen befann jag mig mer vid köksbordet än vid diskhon. Det var ju bara att ge upp hoppet om att diska den här gången också.

One thought on “Smart, tänkte jag

Lämna ett svar