Vart tog JB vägen?

Jag fick mitt straff i natt för att jag gnällt över sömnbrist!

Jag gick och la mig direkt efter att jag postat gårdagens inlägg och i samma veva så vaknade en av grabbarna så jag gick och hämtade honom från spjälsängen och la bredvid mig. Sen var det sömnlöshet som heter duga! En stund senare vaknade nästa och jag bar in även honom till min säng. Pojkarna somnade om gott bredvid mig, men själv kunde jag för mitt liv inte somna, även om jag var supertrött. Vart tog John Blund vägen??

Klockan var runt 2.30 sista gången jag kollade på klockan och pojkarna vaknade som vanligt straxt före 6 och ville upp. Snacka om att vara stendöd! Jag hade tänk att sova med pojkarnas dagsvila, men så blev det ju inte! Man har alldeles för mycket annat att göra så att jag inte få ro i kroppen att lägga mig och ta en tupplur. När pojkarna sover är det hushållet som gäller. Det ska tvättas, plockas undan och städas efter maten, diskas och allt annat småplock.

Man kan ju undra om det var nån ”där uppe” som inte gillade att jag gnällde över trötthet så att jag skulle få känna hur det är att vara riktigt jäkla trött. För jag gick omkring hela dagen idag och kände mig bakis och influensahängig på grund av den korta nattsömnen.

Pojkarna däremot, dom myste så gott med varandra och sov som stockar 🙂

tvillingmys

Dom är så jäkla gulliga när dom sover bredvid varandra. Kevin vill ligga och klämma och känna på mig och Damien vill ligga och klappa och hålla på Kevin. Mammahjärtat smälter när man ser dom!!

Lämna ett svar