Vasst

Idag, 7 månader och 21 dagar, är ännu en dag i trollhistorian att fira. Lagom till mellisen stoppade jag in fingret i Kevins mun i vanlig ordning, och nog kände jag en liten vass kant i underkäken. Första tanden har spruckit igenom på Kevin nu också 😀

Efter mellisen blev det en tripp till ICA för att hämta paket och handla lite. Vilken pärs!! Det blev ju inte bättre av att det blåser storm ute!! Paketen var alldeles för stora för att få in i bilen där vagnen och babyskydden tog upp den största delen, så jag fick ställa mig där på parkeringen och plocka upp sakerna ur ena kartongen. Det måste ha varit en praktikant som packat! 2 bäddset till spjälsäng, två resestolar och två snuttefiltar och det fyllde knappt 1/3 av kartongen. Resten var bubbelplast! Så fruktansvärt onödigt med sån stor kartong!
Till råga på allt så var det nåt pucko som inte kunde parkera ordentligt som stod bredvid min bil, så jag fick krångla som sjutton för att få in babyskyddet på den sidan. Det skulle inte förvåna mig ett endaste dugg om det blev en buckla i dörren på den andre bilen, för det var stört omöjligt att få in skyddet utan att min dörr tog i bilen bredvid. Visst hade jag väl kunnat backa ut min bil, men dels hade jag fått stått och krånglat med att packa in i bilen och då stått i vägen för andra som ville passera och dels så vill man ju inte lämna ett barn i ett babyskydd på marken på en parkering. Även om jag vet att han sitter där, så är det svårt för andra att veta och se det!

I det andra paketet som jag hämtade så var det… ja, kolla själv 🙂

 

One thought on “Vasst

Lämna ett svar