Vem behöver TV?

Igår kom ett paket med posten… en surfplatta som jag beställt till grabbarna för straxt över 300 spänn.

Varför en surfplatta till 8,5 månaders tänker nog många. Dom som har små barn och surfplatta vet svaret utan att tveka. Det är en väldigt bra barnvakt, för att ta ett exempel. Att få gå på toaletten eller diska utan att ha gnälliga och skrika barn runt benen är en lyx. Speciellt när man är ensam med två små. Att då kunna sätta på babblarna och få barnvakt en stund är guld värt! Jag har ju ingen surfplatta själv och fortfarande en gammal Nokia, så det är ju inte det att dom fått en egen. Eller det har dom ju i och för sig eftersom att den är till dom, men det har inte köpts in en till till hushållet.

Och när jag nu snart ska resa långväga kommer den säkert att vara väldigt användbar, speciellt under bilresan då jag tänkt sätta upp den i baksätet mellan grabbarna. Jag har ju visserligen en portabel DVD spelare också som jag tänkt tagit med mig, men det är en väldigt gammal en som bara tar köpta DVD filmer. Inte för att jag skulle få för mig att olagligt ladda ner och bränna ut något 😉

I morse låg Damien och drog i mitt hår vid femtiden och sparkade mig i magen hela tiden. Då åkte babblarna fram och jag kunde få vakna till i sängen utan att behöva bli öm överallt. Och medan jag gjorde frukost åkte den fram igen så att grabbarna höll sig på mattan, så att säga 🙂

Men ibland räcker det med att sätta på tvättmaskinen så roar pojkarna sig själva 🙂

maskinunderhallning

Jag har ju varit lite dålig med bilder dom senaste dagarna så jag delar med mig av några fler av alla tusentals bilder jag tar 🙂

Ibland är det inte bara bus och skrik. Någon gång emellanåt så har jag två riktiga små myspruppar. Här har Damien precis vaknat upp från en tuppis i vagnen och Kevin ville vara myskille i gåstolen.

Lämna ett svar