Framförhållning

Så pirrigt och nervöst det känns. Nu har jag skickat in ansökan om förskoleplats till pojkarna med start 1 augusti 2014. Kan inte ens föreställa mig att inte få vara med pojkarna dygnet runt, men ekonomin tillåter inte att jag kan vara föräldraledig längre 🙁

I maj försvinner min skyddade SGI så då får jag leva på luft, typ. Så att sätta barnen på dagis så snart det är möjligt och hitta ett jobb är ett måste.

Dagiset jag önskar är till synes underbart. Ligger i en återvändsgränd i ett villaområde 5 minuters gångväg från mig, och ute är det gräsmattor och träd och ser jättetrevligt ut. Ungefär som en villatomt. Jag har mailat och frågat om man kan få komma och kolla lite.

Bilderna är ärligt stulna från Google och förskolans hemsida.

Det känns ju väldigt tidigt och väldigt inaktuellt än med dagis, men tiden går ju så enormt snabbt och det säger bara svisch så är man snart där. Och man måste ju ansöka 4 månader innan man behöver plats för att bli garanterad plats. Men ju längre jag väntar, desto mindre är chansen att pojkarna får det dagis jag önskat. Det finns ytterligare ett dagis, vilket jag skrivit om tidigare, men jag föredrar ju helt klart detta!

Lämna ett svar