Missnöjda troll

Igår ringde sköterskan från BVC. Jag var ju där förra veckan för att jag var lite orolig över att Damien dricker så extremt mycket vatten. Men en vägning och mätning visade att han följde sin kurva exakt. Men nu hade sköterskan kommit på andra tankar och ville ta ett urinprov för säkerhets skull. Jag gissar att det är diabetes som ska testas då det var något om sockerhalten i urinet som skulle kollas.

Eftersom att pojkarna vaknar så tidigt så blir nattblöjan tvungen att bytas. Annars hade man kunnat behållit den på och pressat ut lite kiss från den. Har vi tur så kissar han ner den nybytta blöjan tillräckligt för att kunna ta ett prov från den. Annars blir det nån pås-historia dom får göras.

Igår var jag och pojkarna ensamma hemma hos syster medan hon jobbade. Jag fattar inte vad det är med mina troll! Kevin är så mammig så jag håller på att bli tokig. Han grinar mest hela tiden när han inte får vara hos mig. Och Damien skriker höga C nästan hela dagarna, och det är inte mycket bättre det!

 

(Det var meningen att det skulle vara ett videoklipp här, men jag har alldeles för dålig internetanslutning så det klippet får vänta lite 🙂 )

Att försöka få dom att somna är också en hel procedur. Jag som bara behövt lägga dom ner med en varsin flaska och sätta på CDn med vaggvisor, så har dom straxt somnat av sig själva för det mesta. Nu är det nästan en timmes gråt och skrik vid nattningen innan man till slut får ena att somna… sen är det nästas tur!

Nu har vi fått låna en till resesäng av en gammal klasskompis till mig. (Tack gulle Anna!!) Så förhoppningsvis går det lättare för grabbarna att somna när dom inte behöver ligga skavfötters och klättra på varandra längre.

skavfotters

One thought on “Missnöjda troll

  1. Älskade och finaste småkillar vill hem till sina dofter och rutiner 🙂
    Men det är bara så nyttigt att bryta på dom.
    Vi får hålla tummarna på att det inte är något med Damiens drickande
    och någon diabetes vill vi inte veta av!!!
    Kram på er 3 och ha fortsatt mysigt nu.. i var sin säng 🙂

Lämna ett svar