Uppmärksammat

Ja här sitter jag och lyssnar på babymonitorn när grabbarna ligger och munpruppar i varsin säng och snackar goja och skrattar istället för att sova. Dom borde ju vara supertrötta efter denna dag, men icke sa nicke!

Straxt efter 13 tiden så for vi in till stan för att möta upp barnens farmor. Därefter tog vi oss en promenad till citys nationaldagshallabalo. Vi kom inte många meter in i folkmassorna innan det började. Du som är tvillingförälder vet precis vad jag pratar om…
Folk som ska peka, titta och gå fram och fråga och kommentera. Okej att jag har världens snyggaste pojkar 😛 , men ändå… det är ju inte som att dom är gjorda av guld och diamanter. Det är två barn som legat i magen samtidigt.
Som tur var så var det farmor som drog barnvagnen och hon svarade glatt och pratade med alla som ville. Själv stod jag mest lite på sidan av och kände mig besvärat. Jag är ju inte så där jättesocial av mig och gillar inte främlingar. Och speciellt inte folkmassor! Men ibland får man ju bita ihop för andras skull.
Och då och då kommer det faktiskt en kommentar som får en att sträcka på sig lite extra. ’Det här var det bästa på hela dan’, sa en äldre förbipasserande dam som stannat till för att titta på trollen. 😀

Inte det gjorde det saken bättre av att jag var hungrig som en varg och började få en sprängande huvudvärk. Det är en annan anledning till att jag inte gillar alla sommarjippon. Det slår aldrig fel att huvudvärken kommer smygande på festivaler, nöjesfält och sommarreor i industrisemestern. Nu har jag i alla fall tryckt i mig några alvedon. Skulle egentligen ha satt mig och jobbat nu, men huvudvärken gör att jag inte kan tänka klart, så det blir natta för mig så snart pojkarna somnat.

nationaldagscoolingar

One thought on “Uppmärksammat

Lämna ett svar