Skiftgång

Ännu en dag är snart till ända och den har gått i lugnets tecken… typ.

Damien blir bara värre och värre med sitt höga C så att vi snart är hörselskadade allihopa! Vid minsta lilla missnöje så skriker han så att fönsterrutorna nästan spricker. Något jobbigt att lyssna på! Speciellt när man kör bil och är ensam med grabbarna. För det var samma höga C han satt och trudiluttade på under resan hit. Skitskoj! 🙄

I torsdags lärde han sig dessutom att vända sig från rygg till mage, något han inte varit intresserad av att ens försöka tidigare, så nu är det helfaderullanlej! Båda pojkarna skruvar sig som agnade maskar så fort man ska byta blöja och att försöka få dom att sova i samma (rese)säng är omöjligt. Man hinner inte mer än att lägga dom ner så har dom vänt på sig och kryper över varandra och använder den andre som pall.

Man får, så gott det går, natta en i taget. Båda på kvällar och dagar. På kvällarna går det väl an, men på dagarna är det ett helskotta då dom mer eller mindre sover skift på det sättet och man har alltid ett litet troll vaket.

När dom båda sover så är det inga problem att ha dom sovandes i samma säng, då stör dom inte varandra… inte förrän någon av dom vaknar vill säga.

Så att ha två resesängar är något jag verkligen rekommenderar för dig som ska iväg och övernatta med tvillingarna.

Resematstolarna jag köpte fungerar i alla fall kanon. Dom kan jag verkligen rekommendera!

matstolar

One thought on “Skiftgång

Lämna ett svar